maanantai 6. kesäkuuta 2011

Viikonlopun väriherätys

Kerrankin on ollut aika mainio maanantai! Kävin varaamassa ajan kampaajalle (huomenna klo 13:00 iiks!) ja maistoin palaverissa kesän ekaa mansikkaa om nom nom :3 Palaveri meni nopeasti ja olen melkein jo kerennyt muistion kirjoittaa puhtaaksi. Oon tänään tulessa! Pientä siivoilua harrastettu ja ajatus ruskeakastikkeesta ja spagetista muhii päässäni. Suomeksi sanottuna yllätän Ossin kun se pääsee töistä joko kaaoksella ja epäonnistuneella yrityksellä tai herkullisella ruualla. Näätte sit miten kävi!

Mutta niin viikonloppu eli siis sunnuntai. Lauantaina piti ihan vähän vain mennä istumaan puistoon ja juoda pari ja lähteä kotiin nukkumaan. No jos klo 1:00 on ajoissa ja vähän enemmän on pari niin sit suunnitelma piti. Sunnuntaina kello herätti puoli seitsemän, koska olin luvannut lähteä avustamaan mamaa jättikirppiksellä. Vähän saattoi sieluun sattua ja vähän saatoin vain odottaa milloin kauppa aukeaa, että pääsin ostamaan jätskin ja kivennäisvettä. Loppupäivästä vihdoin alkoi olo helpottaa ja ansaittiinkin mutsin kanssa vähän jotain ja pääsi tuhrista kamoista eroon.

Puolenpäivän aikaan pakattiin omat kamat ja käväistiin vielä pienellä kierroksella. Pääsin myös tutustumaan pitkästä aikaa hyvään ystävääni nimeltä Äidin Lompakko :---) Ja tässä kuvasettiä kirpparilta:


Tämmöstä settiä meillä oli myynnissä. Puolet jutuista oli siskontytön
vanhoja vaatteita.

Huomaako miten onnellinen olin?

Paita 2 €, pelottavaa se on keltainen.

Mikä pelottavampaa, noin värikkäitä housuja! Vihreet on vähän liian
isot mutta ehkä niistä voi väkräillä jotain. En tiedä onko musta
tulossa joku värikäs ihminen. Koko setti 7,50 €.

Yllättävää, peltipurkki. Hintaa en muista syynä koska äiti maksoi :-)


Mama lahjoitti myös parit peltipurkit joille en ole vielä käyttöä keksinyt.
Huomatkaa meidän äitin fiksaatio sprayata asioita kultavärillä.


Nyt lähden valloittamaan keittiötä ja toivon ettei mikään syty palamaan (tästä hyvästä itseluottamuksesta saattaa huomata, että Ossi hoitaa meillä yleensä kokkauksen). Jos joku haistaa Savilahdenkadulla palaneen käryä, ei hätää se oon vaan minä kokkaamassa.

2 kommenttia:

  1. ÄHÄKUTTI! Mulla on kaksi ihan samanlaista peltipurkkia kuin tossa vimpassa kuvassa. Luvl.

    VastaaPoista
  2. Perhana! Tommoset kullatut vai sit toi From Russia with Love? Toi kullattu maitotonkka on joku entinen suklaapaketti ja tossa toisessa on ollu kai pohjalla joku Nalle Puh-kuosi :D

    VastaaPoista