perjantai 20. toukokuuta 2011

Eniten vituttaa kaikki

Otsikko kiitos maailman hienoimman kirjan, jonka sain viime vuonna joululahjaksi (thanks Veera!). Ensimmäistä kertaa kirja, joka tuntui siltä että olisin itse voinut kirjoittaa sen. Taino siis kirjahan perustuu tähän blogiin kiitos Pasa ja Atpo miä rakastan teitä!

Pitäisi itsekin alkaa melkein kirjaamaan ylös mitkä asiat aina vituttavat. Se lista ei kyllä ehkä koskaan loppuisi... Tänään vitutti:

  • Ihmiset, jotka tunkee pyörävarastossa sen oman pyöränsä ihan liian lähelle miun pyörää ja sitähän on sitten kiva kiskoa omaa pyörää pois kun olisi muutenkin kiire tenttiin.
  • Tästä päästään seuraavaan eli ihmisiin, jotka jättävät pyöränsä lojumaan pyörävarastoon vaikka eivät käytä sitä. Meillä on pyörävarasto myös kellarissa, ettei tartteisi jättää käyttämättömiä tuntureita muiden tielle ja sillai, että joidenkin ihmisten tekisi mieli esim vaikka polttaa ne.
  • Pyöräillessä tulee myös huomattua se asia mikä vituttaa yleensäkin ehkä eniten. IHMISET JOTKA ON TIELLÄ. Ei siis tietiellä vaan minun tiellä. On se kumma kun ei vaan osata väistää. Tämän asian huomaa myös erittäin hyvin kirpparilla.
Hmm ei nyt oikein tällä hetkellä muista mitkä asiat olisi vituttaneet. Ja voisi ehkä muutenkin jättää listan hetkeksi tähän, ettei ne jotka lukee tätä pidä minuu ihan kauheena ihmisenä jolla on naama aina norsunvi**lla (ei kyllä ole kaukana totuudesta :3 )

Kävin tänään tekemässä taas yhden paskanjauhantatentin koulussa ja tentin jälkeen nautiskeltiin Tupen kanssa jädet ja käytiin kirpparilla. Ainoa löytö tällä kertaa oli Lindexin tekonahkainen laukku missä on ns. niittejä. Kauhean mietiskelyn ja taistelun jälkeen oli se pakko ostaa! Vaikka juuri olin luvannut itselleni etten osta yhtään mitään ennenkuin olen muuttanu, mutku miä tarvitsin sen! Viisi euroa maksoi se ja huomenna voisi siitä pistää kuvaa :--)

Ja koska kaikki siistit bloggaajat postaa aina kuvansa päivän asusta ni miäkii haluun olla semmonen! Ja tietenkin pakollinen teinipeili-kuva, koska itselaukaisin kuvissa riittää vielä fiksailua. Tai sit voisin haluta jonkun personalkuvaajan, joka saa mut myös näyttämään hyvältä kuvissa :D

Tenttilook eli huivi ja villatakki (kirpparilta) H&M, paita Gina Tricot,
kaulakoru Glitter, hame varmaan kirpparilta ja tennarit jostain halpahallista.



Lopuksi saatte ihailla uutta tatuointia (joka vielä kyllä kesken) TADAA. Thanks Nipi again <3
Ja ei se ei ole virtahepo vaan pieni ja söpö yksisarvinen!


Ja nyt voisin taas yrittää leikkiä ahkeraa ja edes joskus saada raportin aikaiseksi. Jos jollekin tulee jotain mieleen mikä vituttaa niin jakakaa se ja voidaan yhdessä puida vituttavia asioita! :--)


ps. Moi Ossi mä tiedän, että siä luet tätä :)





6 kommenttia:

  1. voi mikä pullukka yksisarvinen. :')

    VastaaPoista
  2. Ootas kun siihen tulee vielä kaikki värit! :D

    VastaaPoista
  3. Kuhan uskaltautuu taas neulan alle ni tulee kivaisampi vielä :) kiitsa!

    VastaaPoista
  4. Olemma täällä Eetun kanssa pariinkin otteeseen ihastelleet uljasta ratsuasi. :>

    VastaaPoista
  5. Oho hihi jee, miä tuun vielä näyttää teille livenä tätä ;3

    VastaaPoista