tiistai 24. toukokuuta 2011

Sateinen maanantai ja viikonloppuhommia

Lauantaina sain uuden asunnon avaimet vihdoin käsiini (jeij!) ja nyt on siellä siivoiltu Maman kanssa ja ekat laatikot tuotu sisälle! Torstai-perjantai-lauantai on sitten niitä official muuttopäiviä. Lauantaina saapuu sänky ja sohva siskon misen avustuksella ainakin. Mutta perjantaina on melkein kaikkien kamojen roudausapäivä. Eli kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa! (eli kukaan ei tule :D)


Vasemmalla lempparikengät ja oikealla uusi asuintoverini Teppo!

Olihan se pakko käydä uudessa lähikaupassa
ostamassa lonkero ja juhlistaa kämppää.


Tänään hoidin myös sähkösopimuksen eli keskiviikkona kämpässä näkee illallakin jotain ja kävin isännöitsijän luona hoitelemassa parit asiat. Nyt on muuttoasiat mallillaan!


Tärkeiden asioiden jälkeen suuntasin Kirkkopuistoon ja kohtasin pienenpienen Nipin ja pienen pienen Koff-tölkin. Semmoinen pieni Koff hyppäsi myös minun kätösiini! 





Kuitenkin sää alkoi uhmaamaan meitä ja pakenimme hurjaa myrsyä Wilmaan & Wihtoriin. Sieltä tarttui tällä kertaa mukaan lyhyt puuvillaliivi, koska se maksoi 50 senttiä ja myös:



Tuommoinen söpö peltirasia (50 snt) En tiedä kyllä
yhtään mihin tuon laittaisi mutta kun oli niin halpa!
Löytyi myös tollanen halpis luomipaletti.
Pääseepähän kokeilemaan eri värejä.

 Miulta on löytynyt taas innostusta alkaa kokeilemaan erilaisia luomivärijuttuja ja mietinkin, että niistä voisi kokeilla tehdä joskus postausta. Kuhan olisi vaan aikaa leikkiä :D

Anttilasta löysin pienen Munatytön!
Ja tässä päivän ulkonäköä. Leikin
taas, että mulla on polkkatukka
ja otsatukkakin on kikkuralla.




Kuvasta huomaa miten leikin taas tänään nättiä ja eiköhän juuri silloin olekin sadepäivä. Huulipuna myös tykkäili vähän kulua ja jossain vaiheessa näytin varmasti joltain Pelle Hermannin äidiltä. Mut ainakin olin jossain vaiheessa panostanut!

ps. ja tämänhän piti ilmestyä eilen, mutta koska paskavittupaskapaska muotoilut kusivat pahemman kerran niin luovutin. JA NOIN NYT TÄMÄ NÄYTTÄÄ MELKEIN HYVÄLTÄ JES.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti