maanantai 9. toukokuuta 2011

Herrasmiesjuttuja ja viiksihommia

Diuuu nyt olisi luvassa sellainen tiistain näppärä viikonloppupostaus! Viime tai no oikeastaan varmaan vaan sunnuntaipostaus mut anygays. Käytiin sunnuntaina äitienpäivän kunniaksi Maman ja Ossin kanssa kirpparilla. Löydettiinkin aika hyvin kamaa ja Ossi jopa löysi ajoissa ostetun äitienpäivälahjan (jonkun vinyylin en muista nimeä :D) Itse löysin kivat suomalaiset nahkakengät vitosella. Muuten en nahkaa käytä kauheasti mutta kirpparilta annan itseni nahkatuotteita ostaa ja varsinkin jos on vielä suomalaista tekoa niin pitää suosia! 30 sentin huivin löysin myös jajajajaja öööö ostinko miä muuta? Jotain oli vielä mutta en minä muista...

Tällaiset "herrainkengät" tarttui mukaan. En kyl oikeesti tiiä sopiiko noi miulle yhtään mutta ihan sama!

Lauantaina ostin Lindexiltä naisellisen laukun kaikkien rötvälaukkujen tilalle. Ja kyllä, minä TARVITSIN tuota.


Kirpparikierroksen jälkeen lähdin mamman luo syömään ja makaamaan riippukeinuun (ei ees viistäny perse maata riippukeinussa jee!). Myöhemmin rakas isoveljeni heitti miut Kirjalan majataloon mistä lähdin saattamaan Ossia junalle kun se taas lähti kohti Pohjois-Karjalaa. Samalla syötiin myös kesän ekat irtojätskit om nom nom. Minttujäde oli aikasta makoisaa.

Illalla oltiinkin sitten jännän äärellä kun lähdin kohti Nipin tatuointistudiota. Kattelin ensin miten Nipi väritti omaa ruusuaan ja sitten kun se fiksaili Joonaksen tähteä. Sitten olikin minun vuoroni. Eka kuulemma Nipistä tuntui kauhealta satuttaa rakasta ystävää, mutta sitten sehän olikin kuulemma ihan hauskaa. Ja joo niin mullakin oli :D Haukuin Nipiä mm. sadomasokistiseksi kusipääksi ja yleisimmät sanani taisivat olla voi vittu, saatana ja ai perkele. Onneksi Kornin kuuntelu ja villatakin pureminen helpottivat vähän. TIätteks muuten Kornin Twisted Transistor-biisin? Tuntui vähän ilkeältä kun joku tökkii neulalla sormeen ja samaan aikaan Jonathan Davis laulaa "This won't hurt a bit". Siinä vaiheessa sai herra kuulla kunniansa.

MUTTA MINÄ KESTIN SEN. Ja sen jälkeen tuntui höpöltä. Nyt taas haluaa kaikkea lisää paljon paljon! Tässä lopputulos tadaaa:



Ja näihin viiksekkäisiin kuviin ja tunnelmiin takaisin Pasilaan!


KIITOS NIPI <3




3 kommenttia:

  1. eeeei viikset sormessa! mä on kelannu hitlereitä! =DD en oo saanu käsiini ihmistä joka suostuis tekee ne :DD

    VastaaPoista
  2. Voin kertoo ehkä syyn, ne kuluu mm. vitun nopeesti pois :D pitäis ite ainaki varmaan tehä nää ihan uusiks melkein.

    VastaaPoista
  3. tiedänhän minä sen ^^, mutta siltiiii tahtoisin niin. edes hetkeksi ainakin aikaa. olis siistii olla hitler.:D

    VastaaPoista