torstai 5. toukokuuta 2011

Start wearing purple

Tälläkin hetkellä minun pitäisi lukea huomiseen tenttiin, mutta mm. kaikki muu on tärkeämpää. Blogin päivittäminen, matkailun suunnittelu, Facebook ja kaikki muu paitsi se tentti. Ei vaan jaksa lukea asioita joista tuntuu, ettei hyödy mitenkään. Viestintä ja tiedottaminen blaablaablaa. Tähän myös varmaan auttaisi jos olisi TAAS KERRAN aloittanut ajoissa lukemisen. Ehkä miä vielä joku päivä opin…….. Ehkä sitten vanhana mummona muistaa ajoissa tehdä edes testamentin.

Ja tämähän on se mihin pitäisi keskittyä…

Ja näin paljon kiinnostaa. Ihailkaa Ulputänääntöissäväsyneenä-lookia!

Hohoo Ossi myös kiinnosti vähän tuolla ruudun toisella puolella!

Jepjep eli tässä vähän tän päivän taas ahertanut töiden parissa (eli suomeksi sanottuna pölyisessä yläkerrassa laittanut pyyhkeitä häkkiin ja sitten sen jälkeen leimannut aamutakkeja ja alusvaatteita). Tämän viikon taas ollut niin vähillä yöunilla, että se taitaa taas jossain vaiheessa kostautua. Tänäänkin jo tuntui taas ylläriylläri kipeeltä olo. Plus tuntuu, että nenässä ja keuhkoissa on 5 kiloa pölyä töiden jälkeen.

Huomenna lähdenkin aamusta juttelemaan vähän opinnoistani. Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa sitä, että minä vingun ja vastapuoli sanoo, ettei voi tehdä päätöksiä puolestani. Sen jälkeen olisi ah niin ihana tentti minkä varmaan menen kesällä uusimaan. Tai ainakin sellainen kutina on vähän kun katselen miten hyvin luen ja ymmärrän tenttikirjaa. Muuut jos se vaikka menisi tuurilla läpi…

Nyt jos taas leikkisi keskittyvänsä lukemiseen ja blogia voisi päivitellä taas puolen vuoden päästä :D Ei voi muistaa aina päivitellä! Ehkä miä joskus opin myös tekemään jotain säännöllisesti.


ps. yritin olla hifistelijä ja päivitellä tätä blogia eka wordin blogi-toiminnolla mut vituikshan se meni :( ja myös kuvien kanssa oli hurjaa säätöä. Mihin se aika oikeesti aina meneekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti