maanantai 11. maaliskuuta 2013

Koukuttavaa heroiinipäiväkirjaa

Maanantai tuntuu aivan sunnuntailta. Ensi kerran koulua vasta perjantaina, joten tää viikko menee varmaan ihan himmaillessa. Tää aamuhan piti olla semmoinen, että rivakasti teen aamutoimet ja lähden käymään jossain mutta yllättäen jäin lukemaan Nikki Sixxin Heroiinipäiväkirjaa. Lueskelen sitä ehkä miljoonatta kertaa ja se on vaan niin hyvä! Sain sen tänä aamuna luettua loppuun, mutta kohtahan sen voisi aloittaa vaikka alusta...


Hirveiden jännitysten jälkeen sain soitettua myös pariin mahdolliseen työharjoittelupaikkaan ja ensi viikolla menenkin yhdessä käymään. Tää kaikkihan piti tehdä jo viime viikolla, mutta jotenkin jännästi keksin aina joitain tekosyitä siirtääkseni asiat "huomiseen". Miten voikin olla että jossain vaiheessa tienasin rahaa sillä, että soittelin ihmisille 8 tuntia päivässä, mutta nyt virallisten puheluiden soittaminen on aivan raastavan jännittävää? Moi oon sosiaalisesti tosi taitava parturi-kampaaja!

Eilen käytiin Veeran kanssa illalla lenkillä Naisvuorella ja ihasteltiin ah niin kaunista Mikkelin yötä. Yritin kännykälläkin pari kuvaa ottaa, mutta nehän on koneelta katottuna hirveää sumumössöä. 

Pimeällä saattaa tulla tuollainen lenkkeilijä vastaan.
Nyt aion valmistautua hiihtolenkkiin! Kalevankangas here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti