lauantai 9. maaliskuuta 2013

OMG!

Huhhuh eihän tässä olekaan ollut kuin puolentoista vuoden hiljaiseloa. Nyt tuli semmoinen fiilis, että voisi ehkä palata takaisin blogin pariin. Noihin aikoihin ei tainnutkaan olla mitään muuta menoa elämässä kuin töissä töissä töissä.

Puoleentoista vuoteen mahtuu aika paljon uusia juttuja. Tässä vähän tiivistettynä. Pesula on mennyttä elämää (paitsi katotaan jos alottaisi ehkä iltaduunit siellä...) ja tällä hetkellä elämän täyttää uusi koulu!
Elokuussa aloitin opiskelemaan alaa, joka on monta vuotta ollut haaveissani. Toivottavasti siis meikästä tulee parin vuoden päästä ihka oikea parturi-kampaaja :) Suunnitelmissa olisi valmistua ehkä kahdessa vuodessa. Se vähän ahdistaa, että pitäisi niin nopeasti olla jo ihan ammattilainen, mutta toivotaan toivotaan toivotaan.
Uutena asiana olen myös oppinut pitkästä aikaa elämään sinkkuelämää. Kahden vuoden parisuhteilun jälkeen on ehkäpä ihan vapauttavaa olla ihan itsenäinen ja vapaa. Saa tässä mennä ja tulla miten ihan ite haluaa! Esimerkiksi tänä talvena olen opetellut asioita mitä ei ole moneen moneen vuoteen tehnyt. Eilen kävin hiihtämässä ja olen kokeillut myös talviurheilun suurinta ahdistustani eli luistelua. En edes kaatunut kertaakaan ja selvisin hengissä!

Kuten huomaatte luistelu on suuri intohimoni.
Taiteilujakin on päässyt pitkästä aikaa tekemään maalaamisen ja piirtämisen parissa. Unisieppariakin olen askarrellut vaikka se kyllä vähän vaiheessa vielä on.

Seinällä komeilee rakas Freddieni <3 font="">

Toivottavasti saisin tänne paljon laitettua juttua koulusta ja muistakin jutuista. Ulpun comeback on täällä oujea bitcheeeeees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti